Капитанът на Ботев: Заставаме зад публиката, излизаме с бели ленти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:30 / 22.04.2009
7290
Капитанът на Ботев Илиян Гаров присъства на редовната пресконференция преди двубоя със Сливен. Той бе на брифинга по собствено желание и по желание на съотборниците си, за да изкаже подкрепата на футболистите към публиката.

"Ако БФС ни позволи утре целия отбор ще излезем с бели ленти с номер 12 на тях, в знак на подкрепа към нашата публика. Искаме да им благодарим по този начин за това, че до момента са заставали зад нас. Единственото което ние футболистите искаме са нормални условия за работа, но осъзнаваме, че без невероятната публика която имаме, нямаме шанс да останем. Знаем, че публиката няма нищо против нас и отбор, имат против президента на клуба. След двете победи сме амбицирани за трета. Вземем ли си домакинствата до края, оставаме в групата", бе коментарът на Гаров за обстановката в отбора и предстоящото домакинство на Сливен.




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).