Камбуров бил с колата на гаджето си при ареста, имал само 20 лева в джоба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:47 / 27.05.2019
21901
Появиха се нови, доста любопитни подробности около вчерашното арестуване на футболната звезда Мартин Камбуров. Целият екшън е бил заради 30 лева, хвърлени на капака на колата.

Вчера около 13:30 ч. футболистът трябвало да пътува за София. Той спрял за броени минути пред дома си на пресечката на ул. "Полк. Сава Муткуров“ и "Луда Яна“ в Пловдив. Бил с колата на приятелката си Гергана Парпарова - Фолксваген Бийтъл.

Щом слязъл, видял униформени служители да слагат скоба на автомобила. Камбуров обяснил, че бърза и поискал да плати веднага 30-те лева, за да бъде освободена колата. Футболистът обаче имал само 20 лева в себе си и затова поискал десетачка назаем от свой приятел, твърди "Марица". След това хвърлил двете банкноти на капака и седнал в колата, готов да потегли.

Припряното му поведение обаче не се харесало на полицая. Униформеният няколко пъти го предупредил да се успокои, защото ще го арестува. Накрая не го изтърпял и му щракнал белезниците за неподчинение на орган на властта.

В същото време към тях се приближил друг човек от квартала, който започнал да снима случващото се с телефона си. Тъй като отказал да се легитимира, той също бил задържан и отведен в Трето районно. По неофициални данни това е един от организаторите на протестите в защита на парка зад хотел "Санкт Петербург".

Приятел на Мартин Камбуров го е посетил в полицейското управление, за да му донесе храна, тъй като се очаква легендата на Локомотив (Пловдив) да остане зад решетките до днес на обяд.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).