Феновете на Ботев застанаха зад треньора, обърнаха се с важни думи и към собственика

Автор: Стойчо Генов
Коментари (49)
12:46 / 21.05.2019
10679
Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас застанаха твърдо зад треньора на отбора Николай Киров. Освен това "жълто-черните" привърженици се обърнаха със съществени думи и към собственика на клуба Георги Самуилов.

Plovdiv24.bg публикува официалния текст на КПБП без редакторска намеса:

Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас Ви благодарим за невероятната подкрепа, която получи нашият любим тим на финала за Купата на България!

За пореден път доказахме кой е най-обичаният отбор в Пловдив. За жалост, резултатът от мача е негативен, но това не променя нашата любов към Ботев! 

Категорично заявяваме безрезервната си подкрепа към старши треньора Николай Киров, треньорския и медицинския щаб, както и към футболистите в отбора! През последните години всички те ни донесоха много радости, незабравими мачове и трофеи, чакани десетилетия, осмислили любовта към Ботев на поколения ботевисти, което няма да забравим! Никой не е безгрешен и се надяваме всеки от тях да си е взел поука и в бъдеще всички заедно да продължават да ни радват с нови успехи.

Същевременно уверяваме г-н Георги Самуилов, че може да разчита на нашето пълно съдействие в своите усилия по довършването на Колежа, което ние очакваме с огромно нетърпение, както и по цялостното развитие на ПФК Ботев Пловдив!

Г-н Самуилов, вярваме, че човек с Вашето положение няма да допусне странични фактори да провалят осъществяването на мечтата на всички ботевисти. А недоброжелателите, които се опитват да разединят жълто-черната общественост, нека знаят, че опитите им са обречени на провал!

21 май 2019 год., гр. Пловдив,

Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас


Виж коментарите (49)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).