Крушарски каза кога ще са готови стадионът и новата база, инвестицията е огромна

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
15:15 / 18.05.2019
6171
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски каза интересни подробности относно идеята си за строежа на бъдещата база за ДЮШ в район "Тракия", както и за обновяването на стадиона в Лаута.

Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, общинският съвет гласува с пълно мнозинство за откриване на процедура за възлагане на концесиите на двата обекта.

Локо трябва да има обновен стадион и клубна база в следващите 6 години. Такава амбициозна цел си постави Христо Крушарски.

"Аз съм се подготвил според моята кесийка - като видя колко парички имам, да си ги инвестирам. Направил съм така, че част по част ще стане това", заяви ексцентричният бизнесмен пред Нова тв. Обновяването на стадион "Локомотив" ще започна от трибуна "Бесика", а общата инвестиция с базата за юношите ще възлезе на около 21 милиона лева. За около 5-6 години тези две неща ще са напълно завършени. Първо ще започнем с детската база, защото там нещата са много сложни. Тук няма къде да се тренира и идеята е първите две игрища да станат до края на лятото, за да може децата като дойдат, да отидат в новия си дом", каза още Христо Крушарски.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).