Ден на спорта в Ботаническата градина днес

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 11.05.2019
1744
Поредната зелена инициатива за възстановяването на Ботаническата градина в Пловдив ще се проведе днес (11 май) от 10:00 часа. Почистването на възраждащото се пространство този път ще бъде съпроводено от спортни игри за малки и големи – федербал, бадмингтон, волейбол, футбол, народна топка, скачане на въже и още много други забави.

А най-голямата изненада за всички доброволци ще бъде откритият урок по карате ШИНКИОКУШИН за деца. Сенсей Георги Мерджанов, 4-ти дан по карате ШИНКИОКУШИН от АСКК “Тракия“, ще проведе една вълнуваща тренировка в 11:00 часа на открито. Входът е свободен.

Да изхабим малко калории, като потренираме на открито и свършим полезна работа (която също гори немалко калории). Освен спортни занимания ще продължим и с почистването на замърсените части на парка. Ще засадим още цветя, луковици и семена, ще закачим къщички за птици и още много, обявиха организаторите.

Те канят всички желаещи да се присъединят към екипа им и да отделят два-три часа от времето си за тази добра кауза.

"Съвместните ни усилия са насочени към подготовка за последващо засаждане на дървета, храсти, цветя, както и изграждане на нова ограда от Аграрен университет - Пловдив и Община Пловдив, за която в момента тече обществена поръчка. Осигуряваме ръкавици, ножици, лопати, торби за боклук и други приспособления, необходими в доброволческата инициатива. Както и вода за пиене. Заповядайте", уточниха още организаторите на проявата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).