Неделев опроверга софийска медия за ЦСКА, турци с интересно инфо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
15:44 / 06.05.2019
12090
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев коментира появилата се "новина" в онлайн изданието "24 часа", че е подписал предварителен договор с ЦСКА-София. Атакуващият халф на "канарчетата" определи тези неща като спекулации и допълни, че се готви за предстоящото дерби с Берое в Първа лига и за финала за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив). 

"Не съм подписвал абсолютно нищо, няма такова нещо. Това са просто спекулации. Готвим се за мача с Берое и за финала с Локомотив. Дай боже да спечелим Купата на България и да зарадваме нашите фенове", сподели националът пред спортния сайт "Спортал".

Същевременно от Турция долетя нова информация. Според местно издание, скаутът на Фенербахче, който следи изявите му в мача с Левски на 4 май, е останал силно впечатлен от представянето му. Той вече е изготвил положителен доклад за него, но ще следи изявите му и в мача с Локомотив на 15 май във финала за Купата на България. Интересът на турския клуб е още от миналата година.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).