Официална новина за Неделев, която ще взриви "жълто-черната" общност

Автор: Стойчо Генов
Коментари (16)
09:44 / 03.05.2019
16158
Ръководството на Ботев (Пд) потвърди новина, която ще взриви от радост "жълто-черната" общност. Става въпрос за голямата звезда на тима Тодор Неделев. Вече са започнали разговори за удължаването на неговия договор с Ботев. Това потвърди самият изпълнителен директор на клуба Иван Йотков.

"Започнахме разговори с Тодор Неделев за удължаване на договора му. И двете страни имаме желание това да се случи, така че очакваме новият контракт да стане факт скоро. Неведнъж Тошко е заявявал, че в България иска да играе само в Ботев. Надяваме се той да остане дълго при нас, но разбира се, в случай на оферта от чужбина, която би го направила щастлив, ние ще се съобразим с неговото желание и няма да го спираме", заяви Иван Йотков, цитиран от Спортал.

"Всички в Ботев сме щастливи, че имаме в състава си най-добрия български футболист. Ролята на Неделев за нашия клуб е много повече от представянето му на терена. В днешните комерсиални времена, Тошко е пример за лоялност и висок морал. Той е вдъхновение за децата от нашата школа, които имат щастието да се учат от него всеки ден", допълни още изпълнителният директор на жълто-черните.


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).