Спекулациите не спират! Кой ще купи двете звезди на Ботев?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
11:41 / 01.05.2019
6426
С пълна сила продължават спекулациите кой и срещу каква сума ще закупи двете големи звезди на Ботев (Пд) през настоящия сезон. Естествено става дума за халфа Тодор Неделев (26 г.) и централния защитник Кристиан Димитров (22 г.).

Навсякъде се твърди, че двамата със сигурност ще бъдат трансферирани през лятото, тъй като интересът към тях е голям - както от България, така и от чужбина.

В медийното пространство от доста време се говори, че с най-големи шансове от българските клубове е ЦСКА-София. Тодор Неделев обаче на няколко пъти заяви, че у нас ще играе единствено с жълто-черния екип и ако направи трансфер, той ще е в чужбина.

Случайно или не, най-сериозните апетити за Неделев и Димитров идват от Турция, като споменаваните досега отбори са Фенербахче и Коняспор.

Факт е, че каквото и да се случва, тези трансфери трябва да бъдат одобрени от ръководството на Ботев, тъй като въпросните футболисти имат действащи договори с клуба.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).