Ботев отнесе тежка загуба от Лудогорец

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
21:52 / 20.04.2019
6682
Ботев (Пд) не успя да открадне нещо от шампиона Лудогорец и загуби с 0:3 гостуването си в Разград в двубой от 30-ия кръг на Първа лига. Григоре (37-дузпа) и Швиерчок (45, 89) се разписаха за домакините. Така "канарите" останаха с актива си от 45 точки на четвърто място във временното класиране, но могат да бъдат изместени оттам след края на утрешния двубой между Берое и Черно море.

Лудогорец откри резултата от дузпа в 37-ата минута. Тя бе отсъдена за нарушение на Даниел Кайзер срещу Марселиньо, който се измъкваше на празна врата. Зад топката застана Драгош Григоре, който шутира в обратния на Кайзер ъгъл за 1:0.

В 42-ата минута жълто-черните имаха възможност да отбележат. Слез центриране от корнер топката стигна до защитника Костадин Ничев, но ударът му излезе в аут.

В добавеното време на първата част Лудогорец удвои преднината си. Влезлият като резерва Швиерчок проби в пеналта, преодолявайки последователно Костадин Ничев и Даниел Кайзер и от много малък ъгъл прати топката в мрежата за 2:0.

Минута преди края на двубоя Швиерчок отбеляза втория си гол, фиксирайки крайното 3:0. Той бе изведен в коридар от Марселиньо и с техничен удар би покрай плонжа на вратаря Кайзер.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Филип ФилиповДимитър ПирговКостадин Ничев (46- Радослав Апостолов), Лазар Марин, Джонатан Перейра (76- Еберт Кардосо), Васил ШоповАлександър Тонев (62- Антон Карачанаков), Тодор НеделевФеребори ДореКристиан Добрев.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).