Ботев тръгна за Разград без героя от мача с ЦСКА

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
13:22 / 19.04.2019
5095
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи група от 19 футболисти за предстоящия мач с Лудогорец. Двубоят с "орлите" е в събота от 20:00 часа на стадиона в Разград. Наставникът на "канарчетата" направи две промени спрямо последния мач с ЦСКА-София за купата на България.

Извън разширения състав останаха Радослав Терзиев и Антонио Вутов, а на тяхно място сред 19-те попаднаха Запро Динев и Станислав Шопов.

Plovdiv24.bg припомня, че Вутов бе един от героите срещу ЦСКА-София, като се разписа веднъж при победата с 3:2 в Коматево.

Ето и групата на жълто-черните:

Даниел Кайзер, Иван ЧворовичФилип Филипов, Джонатан Перейра, Костадин Ничев, Кристиан Димитров, Димитър ПирговЛъчезар Балтанов, Еберт Кардосо, Станислав Шопов, Радослав Апостолов, Антон КарачанаковТодор НеделевВасил Шопов, Запро Динев, Кристиан ДобревЛазар МаринФеребори ДореАлександър Тонев.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).