Илиан Илиев за "индианците": Няма смисъл да влизаме в полемики, каквото е било - било!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
20:08 / 13.04.2019
5479
Треньорът на Черно море Илиан Илиев логично бе много доволен от победата над Ботев (Пд) с 2:0 и благодари на своите футболисти за раздаването по терена. Специалистът бе помолен и да коментира изказването си след мача "канарите" за Купата на България, когато нарече част от феновете на домакините "индианци".

"Да не се връщаме назад. Каквото е било - било! Аз съм го казал и поясних какво означаваше. Няма смисъл да влизаме пак в полемики", бе отговорът на Илиан Илиев.

Иначе за самия мач той каза:

"Първо трябва да поздравя футболистите ми, тъй като се раздадоха, а и се натрупаха три мача след редовния сезон, в които не заслужавахме да загубим. Тук се играе трудно срещу такъв добър отбор. Мисля, че победата ни днес е напълно заслужена".

"Борбата за четвъртото място се заплита като точково съотношение между отборите, но не е ясно дали това четвърто място ще е достатъчно да се играе бараж за Лига Европа. Днес специално не сме мислили за това четвърто място, а искахме да играем футбол. Пак казвам, на терен на терен, където е много трудно".



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).