Илиан Илиев идва! ПФК Ботев взе строги мерки, за да няма умишлени провокации днес

Автор: Стойчо Генов
Коментари (14)
09:31 / 13.04.2019
5687
Засилени мерки за сигурност ще има преди и по време на днешния мач между Ботев и Черно море в Коматево, признаха от "жълто-черния" клуб. Двубоят от 29-ия кръг на Първа лига е от 17,30 часа. Градусът на напрежението се очаква да е висок заради присъствието на треньора на варненци Илиан Илиев, който нарече част от феновете на Ботев "индианци" след края на мача между двата отбора за Купата на България.

С цел да бъдат избегнати умишлени и целенасочени провокации, трибуните на базата в Коматево ще бъдат поставени под пълно видеонаблюдение, като при евентуално нарушаване на реда, провинилите се ще бъдат предавани на органите на реда.

Засилен контрол ще бъде осигурен и при пропускателния режим на комплекса, уточниха още от ПФК Ботев. На входовете на комплекса ще бъдат извършвани щателни проверки, като всички зрители трябва да имат предвид следното:

* На входа на съоръжението ще се изисква показване на лична карта. Лица без документ за самоличност няма да бъдат допускани.

* Начален час на мача – 17:30.

* Входовете на базата ще бъдат отворени в 15:30 ч.

* Продажбата на билети в деня на мача ще се извършва от 12:30 до 15:30 в клубния фен-магазин, а след 15:30 само на касата пред стадиона.

* Влизането на непълнолетни лица става само с придружител и попълнена декларация, която може да бъде намерена на входовете на комплекса. Един възрастен може да бъде придружител на максимум трима непълнолетни.

На територията на стадиона няма да бъде допускано:

* Влизането на лица в нетрезво състояние или употребили наркотични вещества

* Внасянето на опасни за здравето предмети и предмети забранени от Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия

* Внасянето на бутилки с вода и всякакви течности, като на входовете ще бъдат подготвени пластмасови чаши, в които водата може да бъде преливана


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).