В лежерно темпо Локо прекъсна чудесната си серия от 6 поредни мача без загуба

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
21:21 / 12.04.2019
6078
Локомотив Пловдив загуби от Септември с 0:1 в мач от 29-ия кръг на Първа лига, който се игра на националния стадион "Васил Левски". Черно-белите се представиха в доста лежерно темпо, но въпреки поражението останаха лидери в Група Б на втората осмица с актив от 37 точки, две повече от втория Славия.

Възпитаниците на Бруно Акрапович обаче прекъснаха чудесната си серия от 6 поредни мача без загуба (5 в първенството и 1 за Купата на България).

Локо изпусна голям шанс да открие резултата в 24-ата минута. Томашевич центрира отляво към Буна, който засече с глава, но не успя да насочи добре. Въпреки това топката стигна до Никола Марич, който на празна врата от 2-3 метра засече с крак, но в гредата.

Десет минути след това Септември поведе. Суад Сахити получи пас от Борис Галчев, напредна и от 30 метра шутира по земя в долния десен ъгъл на Илко Пиргов - 1:0.

Малко след началото на второто полувреме "смърфовете" направиха още един пропуск. Бирсент Карагарен получи топката пред наказателното поле, освободи си пространство и шутира с десния крак в близкия ъгъл. За негово съжаление обаче топката мина на сантиметри от гредата в аут.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Йосип Томашевич, Асен ГеоргиевДимитър Везалов, Лукас Масоеро, Уирис Густаво, Елитон Жуниор, Никола Марич, Димитър Илиев (57- Янко Ангелов), Бирсент Карагарен (77- Филип Колев), Абделхаким Буна (57- Момчил Цветанов).



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).