В Ботев посочиха 7 футболисти с проблеми! Колко от тях ще играят срещу Черно море?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:10 / 10.04.2019
3695
Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров - Белия има сериозни проблеми с контузени футболисти преди мача с Черно море от 29-ия кръг на Първа лига. Лекарският щаб на "канарчетата" е ангажиран с лечението на множество футболисти.

От клуба изредиха 7 футболисти с проблеми, като само за двама от тях информацията е категорична, че няма да могат да играят в събота. Колко от останалите петима ще бъдат на терена, времето ще покаже.

Димитър Пиргов е с разтежение и със сигурност ще пропусне срещата с "моряците". Лечението на Джонатан Перейра продължава, като бекът също ще остане извън сметките за сблъсъка с варненци.

Васил Шопов е с болки в коляното и до последно ще бъде под въпрос за мача с Черно море. Същото е и състоянието на Антонио Вутов, който е с леко разтежение и до последно няма да е сигурно участието му в съботния мач.

Атанас Зехиров е на преглед в елитна столична клиника, като след него ще стане ясно колко сериозна е травмата му. Даниел Кайзер ще тренира на облекчен режим заради стомашен вирус.

Радослав Терзиев ще започне тренировки със своите съотборници, но за целта дефанзивният полузащитник ще тренира със специална маска на лицето си.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).