ЦСКА между Акалски и Стоян Колев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:18 / 15.04.2009
3060
С наближаване на лятото започнаха и спекулациите около евентуални вътрешни трансфери в родното първенство. Кандидат-шампионите от ЦСКА имат вратарски проблем и са погледнали към Локо за решаването му. "Армейците" са си харесали изключително талантливия и обещаващ страж на "смърфовете" Кирил Акалски.

Дошлият от Марица вратар се наложи тази пролет под рамката при "черно-белите" и впечатлява с изявите си. Статистиката сочи, че Акалски е вратарят отразил най-много удари към своята врата през пролетта.

В "жълтите" спортни медии се появиха редици спекулации относно евентуален трансфер на Акалски, от символична сума за продажбата му, до подаряване от страна на Локо срещупроцент от евентуален бъдещ трансфер. Както винаги тези драсканици на софийските сайтове и вестници целят дестабилизиране по оста ръководство-играч и не отговарят на истината. От ЦСКА имат мераци за Акалски, но все още не са водили преговори за закупуването му, а и едва ли ще са единствения клуб пожелал вратаря в края на първенството.

Алтернатива на Акалски за трансфер при "червените" се явява друг страж носил дълго черно-бялото трико Стоян Колев. Екснационалът, който загуби мястото на трети вратар в държавния ни отбор защото не е син на президента на БФС, в момента играе в румънския Оцелул, където е несменяем титуляр. Финансови проблеми в клуба от северната ни съседка обаче са на път да принудят Колев да си тръгне от там, като това превръща трансфера му в ЦСКА значително по-осъществим от този на Акалски.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).