Белия: Съжалявам! Контролирахме нещата на терена!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
22:30 / 07.04.2019
2822
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров - Белия съжали, че отборът му не е успял да стигне до победата в мача срещу Берое, завършил 1:1.

Ето какво каза специалистът след края на срещата в Стара Загора:

"Реално погледнато, съжалявам, че не взехме трите точки. С изключение на един период между 5-ата и 30-ата минута през цялото друго време контролирахме нещата на терена. Създадохме и нужните ситуации за гол. За съжаление не успяхме. И когато контролирахме събитията, допуснахме една елементарна грешка при изнасянето на топката и позволихме на противника да отбележи. Хубавото е, че веднага се върнахме в двубоя и до края търсехме победата".

"Не мисля, че Берое са имали чак толкова шансове. Напротив, ние имахме още в 1-ата минута, после ударихме и гредата. Хубавото е, че не си пролича, че в четвъртък играхме 120 минути. Това се дължи най-вече на лекарския щаб и на кондиционния треньор Атанас Николов".

"Нямам яснота за контузията на Пиргов. Надявам се да е от удар, да не е мускулен проблем. За нас сега най-важен е двубоят с Черно море. Ще продължим да се борим и на двата фронта - за четвъртото място в първенството и евентуално да стигнем до финала за Купата".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).