Всички в Ботев грабнаха съдията, но жалба заради смешната дузпа няма

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
11:04 / 04.04.2019
5168
Ботев (Пд) си изпати здраво от съдийството на Никола Попов, който отсъди смехотворна дузпа за Левски при равенството 1:1 на Герена. Всеки един от лагера на жълто-черните, който се изказа след въпросния мач, осъди действията на рефера, изтъквайки, че е повлиял сериозно на крайния изход. Изключение направи единствено треньорът Николай Киров, който никога не коментира съдийството и упорито спазва тази своя максима.

Въпреки масовото недоволство от действията на Попов, ръководството на Ботев (Пд) отказа да пусне жалба до БФС. По информация на Plovdiv24.bg хора от щаба на "жълто-черните" са получили уверения още след края на мача, че оценката за представянето на Никола Попов няма да е висока и това автоматично ще доведе до "наказание" да не свири поне в един шампионатен кръг.

Факт е, че Попов не бе в нарядите за четвъртфиналите от турнира за Купата на България, както и за предстоящия 28-и кръг в Първа лига.

Дали обаче с тези "два мача наказание" ще приключи санкцията на арбитъра, предстои да видим...



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).