Много здрава битка между Локо и Ботев на Лаута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:29 / 30.03.2019
5174
Пловдивското дерби между Локомотив и Ботев от Елитната група до 15 години завърши без победител. Двата тима врътнаха 0:0 днес на Лаута.

В началото на първата част Петър Андреев от Локо се озова на няколко пъти на добра позиция, но бе в положение на засада. В 28-ата минута играч на Ботев стреля, а топката мина встрани от вратата на Александър Главчев.

През второто полувреме мачът се оживи. В 38-ата минута удар на Сали Садъков мина над вратата. Последва центрира от фаул на Петър Андреев, Галин Халачев засече с глава, но топката мина покрай вратата.

Жълто-черните отговориха с две опасни атаки, но защитата на Локомотив се справи. В 55-ата минута Никола Илиев от Ботев стреля, а Кольо Гаврев изчисти топката пред голлинията. В следващата атака шанс се откри пред Станислав Дошев, но нападателят на черно-белите не успя да реализира.

Три минути по-късно Кольо Гаврев стреля опасно, но стражът на Ботев спаси. Десет минути преди края Никола Илиев от гостите нацели страничната греда на Александър Главчев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 12


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).