Пак не се разбраха! Кайзер все по-близо до раздяла с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:25 / 29.03.2019
4432
Все по-вероятно изглежда, че пътищата на Ботев (Пловдив) и Даниел Кайзер ще се разделят през лятото. Дотогава 27-годишният вратар е обвързан с "канарчетата". Засега няма признаци, че контрактът ще бъде удължен.

Вчера имаше поредни преговори между шефовете на клуба и поляка и агентите му. Но както и предишните, те завършиха без положителна за клуба развръзка. Така ситуацията отново е патова.

Като цяло вратарят е съгласен с условията, които му предлагат "жълто-черните" като месечно възнаграждение. Проблемите идват от сумата, която той трябва да прибере при подписване на новия договор, както и от комисионата, желана от агентите му. Мениджърите настояват да получат поне 20 000 евро.

Най-сериозното разминаване около бъдещ контракт идва от желанието на Кайзер и представителите му да включат в контракта откупна клауза. Те настояват полякът да може да премине във всеки клуб, който брои 100 000 евро за правата му. От Ботев категорично не са съгласни на подобна сума, пише в днешния си брой "Тема спорт". Тя им изглежда прекалено малка на фона на риска, който съществува по всяко време стражът да бъде откупен, а и на фона на заплатата на играча и комисионите, които трябва да бъдат платени.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).