Бултрасите: Нашата "жълто-черна" армия трябва да превземе "синята" крепост

Автор: Васил Динев
Коментари (18)
13:26 / 27.03.2019
5882
Фенклубът на Ботев (Пд) излезе с призив към "жълто-черните" привърженици за предстоящото гостуване на Левски в неделя.

Plovdiv24.bg публикува текста на бултрасите без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти, приятели,

предстоят няколко много трудни мача за нашия любим клуб. Искаме да Ви припомним, че в неделя (31.03) от 20:30ч. гостуваме в София срещу отбора на Левски. Инвазията е задължителна! Това не е просто поредната футболна среща, това е едно от големите дербита на родния ни футбол, това е битка на Пловдив срещу София. Битка, в която нашата жълто-черна армия трябва да превземе синята крепост. Затова всички в София, за да защитим честта на Ботев и тази на Пловдив!

Не след дълго ни предстои още едно предизвикателство- двубой срещу Черно море в четвъртък (04.04) от 18:30ч. за Купата на България. Изключително важен мач, в който ние трябва да сме 12-ят играч на Ботев Пловдив! Защото клубът го заслужава, футболистите и треньорите го заслужават! Нека красотата пребъде, вярата да бъде още по-силна, а борбата да продължи до последен дъх! За Ботев всичко, от Ботев нищо!


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).