Сдружение "ПФК Ботев" с нов шеф, вижте избрания управителен съвет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:09 / 23.03.2019
7214
Днес (23 Март 2019г.) се състоя отчетно-изборното събрание на Сдружение “ПФК Ботев". Събранието протече спокойно, съгласно предварително определения дневен ред, съобщиха от организацията, която притежава 1 процент от акциите на ПФК Ботев.

Основните решения се състояха в приемане на предложенията за промяна в действащия Устав и избор на нов Управителен съвет.

С пълно мнозинство, бе избран Радослав Кошински. Останалите нови членове на Управителния съвет са Михаил Манолов и Костадин Брашнаров. Местата си запазиха Борис Гиздаков и Теодор Бочев. В последствие новият Управителен съвет избра г-н Кошински и за Председател на Сдружението.

Управителният съвет на Сдружението изразява своето намерение, да работи конструктивно, прозрачно и в дух на приемственост, насочвайки своите усилия в привличане на максимален брой членове, готови да работят за Каузата Ботев Пловдив.

“Сдружението е носител на историята и традициите на Ботев Пловдив и ще направим всичко по силите си - то да заеме полагащото му се място и да продължава да бъде обединител на ботевистите", уточниха още от Сдружение "ПФК Ботев".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).