Шокиращ обрат в Коматево! Ботев пусна 2 гола за 2 минути в края

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:47 / 22.03.2019
7215
Ботев (Пд) загуби нелепо от втородивизионния Локомотив (Сф) с 1:2 в контролна среща, която се игра пред 50-ина зрители в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Кристиан Добрев (67) вкара за домакините, които обаче допуснаха шокиращ обрат с 2 гола в последните 2 минути на мача.

Спарингът бе изгледан от контузените футболисти на "канарите" Антон Карачанаков и Джонатан Перейра, а заради травми не играха още Васил ШоповРадослав Терзиев и Атанас Зехиров.

В първите 15 минути гостите изненадващо създадоха четири 100-процентови положения, но не успяха да се разпишат най-вече заради отличните намеси на Иван Чворович.

В 35-ата минута бе първата добра ситуация за Ботев. След центриране отдясно вратарят на гостите не се намеси убедително и изби право в краката на Кристиан Добрев. Той шутира от близка дистанция, но защитник на Локо изби пред самата голлиния.

Резултатът бе открит в 67-ата минута, когато Кристиан Добрев бе изведен по лявото крило. Младокът финтира един бранител, напредна в наказателното поле, където литна още един играч в червено-черно и с удар по земя прати топката в близкия на вратаря ъгъл за 1:0.

В 88-ата минута играч на гостите шутира от границата на наказателното поле, а Иван Чворович парира удара, но не много добре. Отскочилата топка бе посрещната от Марио Йорданов, който при добавката от 3 метра бе точен за 1:1.

В последната минута гостите стигнаха до пълен обрат след нов удар от дистанция на Тодор Чаворски, при който топката се оплете в долния десен ъгъл на Иван Чворович за крайното 1:2.

Ботев игра в състав:

Иван ЧворовичФилип ФилиповКостадин Ничев (75- Атанас Чернев), Кристиан Димитров (55- Димитър Пиргов), Лазар Марин (55- Еберт Кардосо), Радослав Апостолов (75- Станислав Работов), Станислав Шопов (55- Благовест Данчев), Лъчезар БалтановКристиан Добрев, Запро Динев (68- Иво Казаков), Иван Василев (56- Феребори Доре).


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).