Локо без куп титуляри във Варна, Даксон и Делибашич също аут

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:06 / 11.04.2009
3577
Старши треньорът на Локомотив Аян Садъков направи няколко принудителни промени в състава си заради контузии на футболисти по време на тренировка. От групата за двубоя срещу Черно море отпаднаха Павле Делибашич, Даксон Да Силва и Георги Данов. "Тримата получиха травми на заниманието в петък следобед. Днес сутринта се пробваха на пълни обороти, но се видя, че още изпитват болки и затова предпочетох да не рискувам с тях", обясни наставникът на "черно-белите". Извън състава остана и Фелисиен Сингбо. Централният бранител се появи на Лаута едва в края на днешната тренировка, след като бе във Франция, за да прибере съпругата и детето си. Мястото на отсъстващите бе заето от Стайко Стойчев, Иван Караманов, Петър Лазаров и Герасим Заков. "Смърфовете" потеглят за Варна утре в 9,00 часа, а за следобед е предвидена една тренировка в Албена. Мачът срещу Черно море е в понеделник от 16,00 часа и ще бъде предаван пряко по RingTV.

Ето и цялата група от 18 футболисти за двубоя срещу Черно море:

Стоян Ставрев, Кирил Акалски, Людмил Николов, Мартин Сечков, Ангел Йошев, Петър Кюмюрджиев, Любомир Чернев, Иван Караманов, Дани Кики, Стайко Стойчев, Веселин Марчев, Евертон Джилио - Том, Милан Милутинович, Анатоли Тодоров, Петър Лазаров, Искрен Писаров, Димитър Илиев и Герасим Заков.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).