Изненада в Коматево! Ботев не успя да бие 10 от Враца, Неделев изпусна дузпа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
19:23 / 15.03.2019
7516
Ботев (Пловдив) завърши 1:1 срещу Ботев (Враца) в мач от 26-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бившият футболист на Локо (Пд) Мартин Кавдански (20) откри резултата, а две минути по-късно Васил Шопов изравни.

Почти цяло второ полувреме гостите играха с човек по-малко заради изгонването на Мариян Иванов, а Тодор Неделев изпусна дузпа за жълто-черните.

По този начин възпитаниците на треньора Николай Киров остават засега на 4-то място с актив от 45 точки.

Резултатът бе открит от гостите от Враца в 20-ата минута. След центриране от пряк свободен удар бившият защитник на Локо (Пд) Мартин Кавдански засече с глава от 3-4 метра за 0:1.

Само две минути по-късно "канарите" се върнаха в мача. Васил Шопов бе изведен в добра позиция след двойно подаване с Антонио Вутов и без да се бави стреля в далечния долен ъгъл на вратата на Красимир Костов за 1:1

В 27-ата минута домакините пропуснаха добър шанс да стигнат до пълен обрат. Антонио Вутов се озова в чиста позиция и стреля, но вратарят на Ботев (Враца) изби топката.

В началото на второто полувреме Тодор Неделев намери Феребори Доре. Той пусна успореден на гол линията пас, който Антонио Вутов пропусна на Васил Шопов. Халфът шутира силно, но вратарят на гостите отново успя да парира.

Така се стигна до 55-ата минута, когато жълто-черните получиха право да бият дузпа. Тодор Неделев изведе с 40-метров пас Антонио Вутов по десния фланг. Той опита да центрира към Феребори Доре, но Мариян Иванов спря топката с ръка и получи втори жълт картон. Зад топката застана Тодор Неделев, който шутира с левия крак, но Красимир Костов спаси удара.

Ботев (Пд) игра в състав:

Даниел Кайзер, Атанас ЗехировДимитър Пиргов, Кристиан Димитров, Еберт Кардосо (46- Лазар Марин), Радослав ТерзиевВасил ШоповТодор НеделевКристиан Добрев (63- Филип Филипов), Антонио ВутовФеребори Доре.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).