Ето кои ще заместят тримата отсъстващи в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:38 / 14.03.2019
3307
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи група от 18 футболисти за предстоящия мач срещу Ботев (Враца). Срещата от последния кръг на редовния сезон в Първа лига е в петък от 17:30 часа в Коматево.

В сравнение с последния шампионатен мач наставникът на "канарчетата" извършва три промени. Извън групата останаха контузените Джонатан Перейра и Антон Карачанаков, както и наказаният Лъчезар Балтанов.

На тяхно място сред 18-те попаднаха Антонио Вутов, Станислав Шопов и Радослав Апостолов. В четвъртък следобед "жълто-черните" тренираха на клубната база, след което останаха на режим в хотелската част на комплекса.

Ето и групата на Ботев (Пловдив):

Даниел Кайзер, Иван ЧворовичФилип ФилиповДимитър ПирговКостадин Ничев, Кристиан Димитров, Радослав ТерзиевАтанас Зехиров, Еберт Кардосо, Радослав Апостолов, Станислав Шопов, Тодор НеделевВасил ШоповАнтонио ВутовКристиан ДобревЛазар Марин, Запро Динев, Феребори Доре.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).