Локо без Мечечиев и Сингбо срещу Черно Море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:45 / 10.04.2009
2841
Георги Мечечиев и Фелисиен Сингбо ще пропуснат гостуването на Локомотив Пловдив във Варна на Черно Море. Мечечиев натрупа жълти картони, а Синго все още не се е завърнал от Франция и няма да бъде готов за мача, поради малкото тренировки, които ще направи до понеделник. Двубоя ще пропусне и трайно контузения Бърнард Хейгън.

"Тренировъчния процес през седмицата премина съвсем нормално. Няма контузени футболисти, всички тренират с настроение и желание. Очаква ни тежък двубой срещу един от силните извънстолични отбори. Нямаме притеснения от съдийството", коментира старши-треньорът на тима Аян Садъков на редовната пресконференция преди шампионатен кръг.

На пресконференцията стана ясно, че Ангел Йошев е наказан по вътрешния правилник за отсъствието си от тренировки през миналата седмица. Това обаче няма да му попречи да влезне в групата срещу Черно Море.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).