Локо удари Сокол (Марково) с късни голове и прекъсна ужасяваща серия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:52 / 04.03.2019
3399
Локомотив Пловдив постигна категорична победа с 3:0 над Сокол (Марково) в регионалното дерби от Елитната група до 17 години. Успехът на черно-белите дойде в последните 15 минути на двубоя с голове на Сашо Лебанов и Мартин Гарабедян.

Това сложи край на ужасяващата серия на Локо от 7 загуби и едно реми в последните си 8 мача. Plovdiv24.bg припомня, че серията от 6 поражения и 1 равенство бе натрупана под ръководството на бившия вече треньор на отбора Кириякос Георгиу, който в момента е анализатор в щаба на Бруно Акрапович в първия отбор на Локомотив. На негово място начело на 17-годишните "смърфове" бе назначен Васил Гърков, който дебютира със загуба от Левски на Герена в предишния кръг.

В 74-та минута Сашо Лебанов откри резултата, след като "соколите“ сбъркаха в защита. В 80-та минута влезлият като резерва Мартин Гарабедян излезе очи в очи със стража на гостите и не сбърка за 2:0.

Минута по-късно състезател на Сокол бе изгонен с директен червен картон. Той удари без топка Мартин Гарабедян и остави "червено-белите“ с 10 души на терена. Локомотив бързо се възползва от численото си предимство и момчетата на Васил Гърков стигнаха и до трети гол, дело отново на Мартин Гарабедян.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).