Инфарктен край на Лаута лиши Локо от точка срещу софиянци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:30 / 03.03.2019
5242
Локомотив (Пловдив) допусна инфарктно поражение от Национал (София) в Елитната група до 15 години. Черно-белите отстъпиха с 2:3 на Лаута. Гостите взеха победата в заключителните секунди на срещата, като минута преди това Локомотив беше стигнал до равенството.

Преди началото на срещата "смърфовете" гордо позираха за обща снимка с българското знаме по повод националния празник на България.

Локомотив започна по-добре мача и още в 7-та минута момчетата на Даниел Димитров поведоха. Центриране на Петър Андреев бе засечено с глава от Велислав Шопов за 1:0. Гостите бързо върнаха гола чрез Михаил Милев за 1:1. В последната минута на първото полувреме Национал поведе за 1:2.

През второто полувреме Локомотив натисна съперника в търсене на гол, който падна чак в последната минута на срещата. Сали Садъков с топовен изстрел от дистанция възстанови равенството за 2:2. В ответната атака несъсредоточени действия в защитата на Локомотив позволиха на гостите да отбележат за крайното 2:3.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).