Валентин Кънчев: Това не е Ботев, а "Христолов" АД

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:17 / 09.04.2009
4147
Един от акционерите с малък дял в Ботев Валентин Кънчев изказа мнение по повод тежката ситуация в тима:

Не вярвам да се стигне чак до изхвърляне на Ботев във "В" група, но изпадането в "Б" е 100% сигурно. Що за упорство става въпрос, след като този човек изпада с Ботев три пъти? Не съм сигурен дали Христолов наистина иска да продаде клуба. Може би всичко е прах в очите на хората.

Трябва да бъде упражнен максимален институционален натиск срещу този човек. Ясно е, че има реални оферти за клуба, но сделка все още няма. Друг е въпросът колко струва отбор, запътил се към "Б" група. Всеки излиза с довода, че това е Ботев. Не, това вече не е Ботев, а "Христолов" АД. Трябва да се сложи край на тази шуробаджанащина. Рибата се вмирисва откъм главата, което означава, че тя трябва да бъде премахната. Агонията ще премине, когато бъде отсечена главата на змея. Проблемът е, че Христолов се е капсулирал и изолирал от всички. Освен това Пловдив от много години няма кмет, който да помага на футбола. Не може да се очаква помощ от общината. Решението е Ботев да попадне в други хора, защото Христолов тотално е вдигнал ръце. Съдиите се подиграват с отбора, като с умряло куче. Мерките трябва да са радикални и да се упражнява натиск по всички линии - община, фенове и хора, на които Христолов дължи пари.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).