Божидар Божилов: Христолов и с бомби не можем да го помръднем

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:14 / 09.04.2009
4237
Божидар Божилов от фенклуба на Ботев Пловдив "1912" изказа мнението си относно ситуацията в клуба, собственост на Димитър Христолов:

Опасността Ботев да бъде изхвърлен във "В" група е повече от реална. Още от януари-февруари месец алармирахме, че може да се случи нещо подобно, но тогава никой не ни обърна внимание. Ако до края на месеца няма сделка за клуба, няма да има пари и активи, които да спасят Ботев.

Всички привърженици на Ботев са много огорчени от сегашната ситуация, тъй като се затрива един от най-големите клубове в България, с име и история. Нашите действия няма да са по-различни от всички останали последните десет години. На запад хората разговарят с президентите, рaзвяват белите кърпички и шефовете си тръгват. Този тук не можем да го помръднем и с бомби. Който и да дойде, ще е по-умен от този селски хитрец. Ние искаме незабавно да си тръгне от Ботев. Следващите собственици ще дават пари и явно ще искат да вдигнат клуба на крака. Те ще бъдат приветствани с добре дошли, а ние ще сменим отношението си от последните години.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).