Манол Георгиев: Проявихме стара слабост – изпускаме стопроцентови положения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:03 / 06.04.2009
1024
„Изпускаме необяснимо 100-процентови голови положения, което после ни коства загуби в мачовете. Това е наша стара слабост, която на всяка цена трябва да изкореним по някакъв начин, ако искаме да вървим напред. Не знам вече какво трябва да се направи, за да счупим този наш карък. Това заяви старши треньорът на Марица Манол Георгиев след загубата на кършиякалии на своя стадион с 1:2 от Свиленград 1921 в мач от 19-ия шампионатен кръг от първенството на Източната „Б" група.

„Просто двубоят срещу свиленградчани се разви твърде неблагоприятно за нас. Първо допуснахме нелеп гол от спорна дузпа, после успяхме да се върнем навреме в мача, но пък в решителните моменти направихме невероятни пропуски пред гола", заяви Манол Георгиев.

36-годишният наставник изрази твърдата си увереност, че Марица няма да изпадне във „В" група, въпреки неудачите напоследък и загубата от Свиленград.

"Пред нас този въпрос не стои на дневен ред и не мислим изобщо за изпадане. Ще анализираме на спокойно мача и ще видим какви мерки да вземем", допълни Манол Георгиев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).