Юноша дебютира за Марица при загуба от Витоша в снега

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:34 / 27.01.2019
3455
Марица загуби с 1:2 от Витоша (Бистрица) в контролна среща, играна на изкуствения терен на Национална футболна база “Бояна" при доста студено време. Треньорския щаб на “жълто-сините" продължава политиката си, насочена към юношите на клуба и за спаринга бе извикан Георги Иванов, който е от юношите младша възраст. Той взе участие в контролата, записвайки неофициален дебют за Марица и то срещу тим от Първа лига.

Мача пропуснаха Костадин Дяков, Величко Величков, Пламен Табаков и Христо Янчев.

В 25-ата минута Тодор Тимонов откри резултата в полза на Марица с гол от 25 метра. Лимона стреля с десния крак и прати топката в сглобката на вратата на Витоша за 0:1.

Малко преди края на полувремето Стефан Христов изравни. През втората част Григор Долапчиев отбеляза втори гол за базирания в Бистрица тим, като това се оказа и крайният резултат.

Следващата контрола на Марица ще бъде в сряда, 30 януари, срещу състезаващия се във Втора лига тим на Локомотив (Горна Оряховица). Приятелският мач е с начален час 13,00 и ще се играе на стадиона в град Мъглиж, близо до Казанлък.

МАРИЦА: Илия Николов, Даниел Спасов, Николай Димитров, Йордан Пейчинов, Джунейт Узунов, Милен Танчев, Лъчезар Ангелов, Тодор Тимонов, Запрян Запрянов, Айкут Янъков, Георги Георгиев. Резерви: Горан Гръблев, Атанас Савов, Мартин Анастасов, Стоян Пидев, Александър Праматаров, Мирослав Радев, Георги Иванов, Ерик Смилянов. Треньор: Борислав Караматев


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).