Без пари в Ботев преди гостуването на Литекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:40 / 04.04.2009
4289
Футболистите на Ботев останаха без пари преди гостуването срещу Литекс в Ловеч. И вчера те не получиха заплатите си за февруари, а скоро идва падежът на мартенските. Доста играчи възнамеряват да подадат молби за разтрогване на договорите си.

- Ситуацията в момента не е най-подходящата за дебют. Ще излезем срещу Литекс със самочувствие - призна треньорът на Ботев Петър Пенчев.

СХЕМИТЕ
Няма друга алтернатива пред Литекс освен победата в тази среща. Това определя нападателната постройка на тима 4-3-3, на която ще заложи наставникът Станимир Стоилов. Временният треньор на Ботев Петър Пенчев ще заложи на 4-4-2. На вратата ще застане Павел Станев. В нападение се очаква да си партнират Тодор Тимонов и Ерик Кабу. Титулярната двойка централни защитници Апостол Попов и капитанът Илиян Гаров са наказани и се очаква на техните позиции да се включат Васил Василев и изтърпелият санкция Даниел Божков.

КОНТУЗЕНИТЕ
Ивайло Петков се възстанови от травмата си и е на линия. Няма контузени в тима на Мъри Стоилов. В Ботев аут са Алфред Мапока и Лилчо Арсов. Наказани са капитанът Илиян Гаров и Апостол Попов.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ
Литекс победи 0:1 Вихрен в София преди паузата в шампионата. Ботев загуби 0:4 домакинството си на Локомотив (Сф) на ст. "Българска армия".

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).