Крушарски отново култов: За осите на Лаута, за феновете и за офертите от чужбина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
18:43 / 20.01.2019
6743
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде пространно интервю за представителите на медиите, след като неговият тим победи Локо (ГО) с 2:0 в контрола на Лаута.

"Отборът вече набира скорост. Мисля, че това, което търсим, ще го покажем през пролетта. Има много оферти, но не за тия пари не си заслужава, а си се получава така, че 4 години не мога да си взема парите, както е случая с Иван Иванов. От чужбина са офертите – от Турция, от Южна Корея, но не ме устройват", заяви босът на черно-белите.

"Имаме шансове за Купата. Това са 4 мача, така че не е изключено. Една къща се строи дълго време. Ние сме на етапа, че покривът вече е сложен. Оттук нататък трябва да търсим резултата", допълни още ексцентричният бизнесмен.

"В Локомотив винаги е имало нещо, което се казва ... айде да не употребя по-груба дума, осарник. Винаги има недоволни. Винаги има хора, които искат нещо да направят. Но нещо се прави с пари и с време. Хората се манипулират много лесно. Аз нямам проблем с феновете на Локомотив. Единственият ощетен от цялата работа съм аз, защото аз съм единствен, който дава парите. Не съм конфликтна личност, нито съм злопаметен. Срещам се с феновете, говоря, приемам препоръките. Нищо, че съм на 62 години, аз още се уча. Не трябва да си футболен човек, за да ти хареса играта. Ти защо ходиш на кино, на театър? Защото ти е интересно", каза още Христо Крушарски.

Гледайте цялото интервю със собственика на Локо в прикачения файл!



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).