Проблем в Ботев! Бразилец отказа да си тръгне, вижте какво поиска

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
20:32 / 09.01.2019
10017
Сериозен проблем се очертава пред ръководството на Ботев (Пловдив). Бразилецът Диого Кампос отказа предложението на клуба да разтрогне договора си по взаимно съгласие.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че кариоката е един от най-скъпоплатените футболисти при "канарите", като по наша информация месечната му заплата е 15 000 лева.

"Желанието на клуба е да разтрогнем договора по взаимно съгласие, но предложението, което ми бе отправено, не беше прието. Имам още година в договора си и искам да го изпълня. Не искам да напускам Ботев, защото мога и имам желанието да помогна на отбора. Ако все пак това е тяхното желание, ще седнем и ще видим кое е най-доброто както за мен, така и за клуба. Желанието ми е да остана в Ботев и да помогна на отбора. Искам да изпълня контракта си и да постигнем много победи, както и да спечелим трофей, което е най-важното", заяви Диого Кампос пред Спортал.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).