Академик: Спортът е част от културата, елате на нашия мач в Колодрума!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:37 / 08.01.2019
2292
Ръководството на Академик Пловдив призова фенове и гости на града да дойдат на мача срещу Академик София в петък от 18.30 часа в зала Колодрума. Двубоят е от поредния кръг на Националната баскетболна лига, а пловдивският тим ще гони четвърта поредна победа след успехите срещу Ямбол за Купата на България, Блокотехна в Балканската лига и Рилски спортист в НБЛ.

Настроението в отбора е приповдигнато след страхотната победа, дошла след продължение в Самоков, която бе първа в родния шампионат за завърналия се старши треньор Асен Николов.

"Смятаме, че спортът е част от културата и сме изцяло съпричастни на каузата Пловдив 2019 – Европейска столица на културата. Затова призоваваме феновете и гостите на града да посетят нашия мач с Академик Сф, който ще бъде интересен", призова клубният президент на Академик Васил Врачев.

Припомняме, че баскетболният двубой в Колодрума е ден преди очакваното с огромен интерес събитие – грандиозното откриване на Пловдив 2019 – Европейска столица на културата. То е в събота от 19 часа в центъра на града и се очаква да бъде посетено от поне 30 000 граждани и гости на града.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 24
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).