Стивън с първо изявление след трансфера, вижте подробности за договора му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
21:53 / 04.01.2019
9235
Бившият вече нападател на Ботев (Пд) Стивън Петков направи първото си официално изявление като футболист на португалския Фейрензе. От новия клуб на нападателя уточниха, че той е подписал договор до края на юни 2022 година, т.е. за 3,5 години. Португалците обаче не съобщават какви пари са платили на Ботев, за да имат подписа на футболиста.

Ето какво заяви Петков за официалния сайт на Фейрензе:

"С голяма гордост идвам във ФК Фейрензе. Винаги съм се възхищавал на португалския футбол и отдавна се стремях да играя в Западна Европа. През последното десетилетие малко българи имаха подобни възможности. За мен е голямо предизвикателство да представлявам страната си в първенство, като вашето.

Надявам се с играта си да допринеса за подем във Фейрензе. Казаха ми, че това е клуб, който предоставя отлични условия за футболистите. Доверието, което имате в мен, ще бъде съчетано с максимален професионализъм от моя страна.

Предизвикателството е огромно, но в крайна сметка мисля, че ще имаме много радости в края на сезона. Чувствам се играч с опит, обичам да вкарвам голове. Считам себе си за амбициозен футболист, който никога не е спирал да се бори. Надявам се да бъда полезен за треньора на Фейренсе".


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).