Ексклузивно: Шеф на Берое пред Plovdiv24.bg за трансфера на Стивън Петков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
15:24 / 04.01.2019
11445
Plovdiv24.bg се свърза със спортно-техническия директор на Берое Валентин Грудев, за да коментира появилите се слухове, че старозагорският клуб може да си върне Стивън Петков още за началото на зимната подготовка.

"Прочетох новината, че още за Ивановден Стивън Петков ще е при нас. Бих се радвал, но за съжаление, това не е вярно. Не преговаряме със Стивън Петков. Той сега си е футболист на Ботев, има си договор до лятото. А дотогава има още много време. Когато има нещо конкретно, ние ще го обявим в нашия официален сайт. Ако подпишем със Стивън Петков, лично аз ще ви се обадя, за да ви информирам“, заяви Валентин Грудев пред репортер на Plovdiv24.bg.

"Нещо подобно се случва и с Мартин Райнов, който си има договор с Берое. Уж тоя го иска, оня го иска, а никой не е извадил пари, за да го плати“, допълни още пред нашата медия спортно-техническият директор на Берое.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).