Шах с пешката! Берое чака Стивън Петков още за Ивановден?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
09:08 / 04.01.2019
10063
Сензационен обрат се очертава относно бъдещата кариера на голмайстора на Ботев (Пд) Стивън Петков. Нападателят ще бъде привлечен от бившия си тим Берое. Тимът от Стара Загора ще се възползва от ситуацията, че Стивън отказва да поднови договора си с "канарчетата".

Португалският Фейрензе проявяваше интерес към Стивън Петков. Голмайсторът обаче не успя да се разбере с иберийците за личните си условия. Старозагорци са влезли в преговори с "жълто-черните", защото имат нужда от попълнения на всички постове.

Очаква се Стивън Петков да започне подготовка с Берое още на 7 януари, Ивановден, твърди в днешния си брой "Меридиан мач". Ако този трансфер се осъществи, то това ще бъде втори престой под Аязмото за нападателя. Преди три сезона тимът от Стара Загора му подаде ръка, след като Стивън Петков бе изпаднал в немилост заради обвиненията за участие в манипулиране на мачове.

Стивън бе ползван от Петър Хубчев заради правилото за играчи до 21 години. Нападателят си тръгна от Берое през лятото на 2016 година, когато за треньор бе назначен Александър Димитров. По-късно Петков си отмъсти на Димитров с надпис на фланелката си, който гласеше: "Абе, къде е Сашко?".


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).