Сделката е близо! Шопов и родителите му приеха условията на италианския СПАЛ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:52 / 02.01.2019
10749
Две срещи са се провели в управата на Ботев (Пловдив) на Нова година, едната още по обяд на 1 януари, заради оферта от италианския СПАЛ за юношеския национал Станислав Шопов. Халфът е желан от италианския клуб от Серия "А" без проби.

Той е бил наблюдаван по време на европейските квалификации през ноември в Словения и е един от двамата българи, които са били харесани от западните клубове.

Шопов, който е роден през 2002 година, заедно с родителите си и мениджърът му Антъни Раво вече посетиха базата на СПАЛ точно в дните преди Коледа. Там те са уточнили личните условия на играча, както финансови, така и битови, съобщава БТА. Сега двата клуба са стартирали преговорите за трансфера, тъй като макар и на 16 години, Станислав има професионален договор с Ботев. Очакванията са до дни да стане ясно дали ще се стигне до сделка или не.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).