На Косоко му липсвали развлечения в ОАЕ, Ботев ще го примамва с оферта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:26 / 23.12.2018
5185
Ботев (Пд) ще се опита да върне в клуба нападателя Омар Косоко. Шефовете на жълто-черните са се решили на това, след като до тях е стигнала информация, че французинът не е доволен от живота си в Обединените Арабски Емирства, където играе към днешна дата.

Базата на "Ал Фуджайра" е в сравнително малък град, в който няма почти нищо за развлечение. Косоко нито пие, нито пуши, но обича да ходи по заведения. Той е обяснил проблемите си пред свои бивши съотборници, които са ги подсказали на "жълто-черните" шефове.

Косоко ще се завърне в България на 28 декември, за да се види със свои приятели в Пловдив, твърди "Меридиан мач". Шефовете на клуба ще използват точно това време, за да се видят с Омар и да му направят оферта за прибиране в Ботев, където нападателят ще се радва на нормален социален живот.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).