Ботев пак пожела Косоко! Чворович си тръгва, други двама се опъват за нов договор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:35 / 16.12.2018
6932
Двама играчи са приоритет в зимната селекция на Ботев (Пд). Това са Омар Косоко и Еберт Кардосо. Plovdiv24.bg вече писа за бразилския бранител, който е играл за последно в украинския Стал.

Косоко пък бе желан от Ботев още през лятото. Тогава “жълто-черните" се надяваха бившият им футболист да разтрогне с арабския Ал Фуджайра и да подпише с тях. Това обаче не се случи. Сега Ботев пак е предприел офанзива за Косоко, който има договор с клуба от Емирствата до 2020 г.

Пловдивчани ще се разделят още през зимата с вратаря Иван Чворович. Те нямат намерение да му предлагат нов договор. Настоящият му изтича през лятото. “Канарчетата" ще продължат да налагат поляка Даниел Кайзер (26 г.), който остави добри впечатления и подписа нов договор, твърди "Тема спорт". По-различна е ситуацията с Радослав Терзиев и Стивън Петков. И двамата са получили предложения за нови контракти, но засега те не са дали положителен отговор.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).