Христолов гони титулярите, отписа "А" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:01 / 29.03.2009
12564
Президентът на Ботев (Пловдив) Димитър Христолов привиква утре на спешна среща футболистите от отбора. Това съобщиха самите играчи. Темата за разговора обаче не се уточнява. Самите футболисти обаче подозират, че Димитър Христолов смята да направи чистка в тима. Повечето от титулярите щели да бъдат освободени от състава. Димитър Христолов преценил, че Ботев няма шансове да се спаси от изпадане в "Б" група. Затова решил да си спести пари за издръжката на тези футболисти. Той не е плащал наемите на играчите за жилищата за четири месеца, освен това им дължи по 2 заплати.

Най-застрашени от уволнение са Апостол Попов, Васил Василев, Димитър Петков, Георги Андонов, Николай Харизанов и Николай Манчев. Те са набедени от Димитър Христолов, че са организирали бунта срещи него и са принудили всички футболисти да бойкотират тренировките в сряда и четвъртък миналата седмица. Феновете на Ботев обаче се заканиха, че също ще отидат на срещата и ще се срещнат с Димитър Христолов.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).