Христолов реже заплати и налага глоби, кани Ясен Петров за треньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:14 / 28.03.2009
7729
Президентът на Ботев Димитър Христолов принуди футболистите да подновят тренировките. Босът е наложил глоби от по 2000 лева. Санкциите са за двете домакински загуби през пролетта от Левски и Локомотив (Сф). Христолов обаче не спрял дотук. Той заявил на играчите, че до края на първенството ще получават по половин заплата и ще останат без премии.

Според феновете последното решение най-вероятно се дължи на факта, че Христолов има сериозни финансови затруднения. Както е известно, футболистите бойкотираха тренировките в сряда и в четвъртък именно заради поредното забавяне на заплатите. Вчера обаче те излязоха да тренират, уплашени от заплахите за дисциплинарни уволнения. Според запознати Христолов обмислял да изгони футболистите, които са в основата на двудневната стачка. Иначе вчерашното занимание беше водено от треньора на дублиращия тим Петър Пенчев и Иван Кочев.

Междувременно Димитър Христолов е започнал усилено да търси нов треньор с лиценз. Според запознати той е поканил на преговори Ясен Петров. Той едва ли ще приеме предложението.

- Докато президент е Христолов, който и да стане треньор, ще запише едновременно дебют и бенефис - заканиха се от агитката.

Преговорите за продажбата на Ботев между Ирена Кръстева и Димитър Христолов пък са подновени. Твърди се, че едно от условията на настоящия президент е Кръстева да прекрати всякакви съдебни дела срещу него.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).