Петър Пенчев: Аз съм временен вариант

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:06 / 27.03.2009
3915
Изпълняващият длъжността старши треньор на Ботев Петър Пенчев заяви, че е само временен вариант за днешната и утрешната тренировка на представителния отбор. Пенчев заедно с колегата си от школата Иван Кочев бяха натоварени от Димитър Христолов да водят заниманията на тима след напускането на Костадин Ангелов и екипа му.

„Бях помолен да водя двете тренировки на отбора. Решението е да се търси треньор с лиценз „Про". Аз водя дублиращия отбор и деца родени през 1997 г. Това е временно решение. Не е коментиран вариант за постоянно", каза Пенчев.

Той допълни, че настроението в отбора е явно минорно след събитията от последните дни. „Тези момчета са професионалисти и с това си вадят хляба. Казах им, че трябва да са във форма и да работят и тренират. На мен не са ми поставяли условия колко да тренират. Утре тренираме сутринта, а в неделя играем в София срещу Локомотив дублиращия отбор. В този мач ще играят момчета от юношите и момчета родени през 1989 г. Не съм мислил за вариант да остана старши треньор. Всичко стана инцидентно, за да мисля по тези въпроси", допълни още бившият защитник на Ботев и Левски.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).