Преговорите за Ботев Пловдив са подновени, пази се конфиденциалност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:19 / 27.03.2009
4945
Нови преговори за продажбата на Ботев между Димитър Христолов и Ирена Кръстева със сигурност има. Двете страни обаче са се договорили за пълна конфиденциалност до техния край независимо дали е положителен или отрицателен. Според запознати в момента преговорите се водят лично от Димитър Христолов, като Ирена Кръстева е представлявана от адвокат. Едно от желанията на Христолов е да бъдат прекратени всички дела и искове срещу него. Именно заради иск на Кръстева са запорирани акциите му в Ботев, както и бъдещи вземания от клуба.

Именно заради изричното желание за конфиденциалност Христолов не отговаря на мобилния си телефон, а от офисите на Ирена Кръстева не са потвърдили официално подновяване на преговорите.

Със сигурност обаче преговорите трябва да завършат най-късно до 4-5 април, тъй като ако продължи управлението на Христолов и след мача с Литекс спасението на отбора ще стане почти невъзможно.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).