Бареков: Трябва да стане сделка за Ботев, която да поуспокои ситуацията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:27 / 26.03.2009
5590
Журналистът Николай Бареков, който е известен със своите пристрастия към пловдивския Ботев (Пловдив), коментира  настоящата ситуация около клуба, както и това какво е нужно, за да се уталожи напрежението на ст. „Христо Ботев".

"Ключовата дума за Ботев в момента е „спокойствие". Трябва да стане сделка, която да уталожи малко нещата и да ги върне към нормалното им състояние. Едни евентуални нови собственици на тима трябва да знаят, че когато идват в Пловдив, те ще трябва да го направят, за да вдигнат тима. За да му върнат старата, позабравената слава. Защото нови или стари е необходимо собствениците да са наясно с едно много важно нещо - през 2012 година, само след още 3, предстои едно много важно събитие за Ботев - 100 годишнината на тима. И ако те не направят нещо дотогава, то един от най-способните през годините тимове ще се изгуби от картата на България за доста дълго време", категоричен бе Бареков.

Източник: Агенция "Фокус"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).