Съдия и липса на шанс попречиха на Пълдин да зимува на второ място

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:39 / 28.11.2018
2675
Пловдивският ЖФК Пълдин загуби от ЛП Суперспорт с 0:1 като гост в отложен мач от националния футболен шампионат при жените. Двубоят се игра на един от терените в комплекс "Царско село" в столицата. Попадението падна в 26-ата минута, когато пловдивчанки допуснаха единствената си грешка в защита.

За победата на домакините помогна и главният съдия, който не се престраши да отсъди дузпа за Пълдин след явна игра с ръка в наказателното поле на футболистка от ЛП Суперспорт.

След почивката Александра Янева на два пъти имаше възможност да се разпише. При първото положение тя уцели гредата след перфектен изстрел от фаул, а при второто изскочи в добра позиция, но вратарката на домакините се намеси добре и спаси.

Така Пълдин остана с актив от 17 точки, колкото имат Спортика (Благоевград) и другият пловдивски тим - ФК "Енко". С победата пък ЛП Суперспорт излезе на второ място с 19 точки, а на върха ще зимува НСА с пълен актив от 27 точки.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).