Деца от Пловдив се включват в националния турнир "Футболни звезди на България"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:51 / 27.11.2018
1667
Близо 800 деца от 5 възрастови групи ще вземат участие в националния турнир "Футболни звезди на България" Сезон Зима 2018. Мащабното футболно събитие ще се проведе от четвъртък  до неделя.

В турнира ще се включат отбори на "Левски" София, "Ботев" Пловдив, "Черно Море" Варна, "Берое" Стара Загора, "Добруджа" Добрич, "Арда" Кърджали, " Хасково", "Димитровград", "Етър" Велико Търново, "Делфините" Варна, "Арес" София, "Тича" Варна, "Пловдив сити", "Суперстарс" Пловдив, "Кронос" Пловдив, "Шампионите" Варна, "Сините Камъни" Сливен. Отборите от Област Бургас са: "Карнобат", "Айтос" и "Атлетик" Несебър, а  бургаските представители в турнира са домакините от ДФК "Звездичка" и ФК "Звезденбург", както и "Нефтохимик" и "Бургас спорт".

Този път турнира ще се проведе на 5 различни места в града:

-  Мачовете за децата родени през 2011г. ще се играят в четвъртък на ВХТИ "Арена Театър на Мечтите" в двора на Университет "Проф.Д-р.Асен Златаров" , а в останалите дни от турнира в Спортна зала "Електра" в к-с. "Славейков"  улица." Янко Комитов" 16 А

- Мачовете за децата родени през 2010г. ще се играят на ВХТИ "Арена Театър на Мечтите" в двора на Университет "Проф.Д-р.Асен Златаров".

- Мачовете за децата родени през 2009г. ще се играят на Звездичка Арена в к-с "Славейков" до блок 165.

- Мачовете за децата родени през 2008г. ще се играят на "Каменица Арена" в к-с. Зорница (зад Окръжна болница). Любезни домакини са "Бургас спорт".

- Мачовете за децата родени през 2007г. ще се играят на Спортния Комплекс "Изгрев"                  Любезни домакини са "Нефтохимик".

"Това издание  е едно от най-елитните,  които сме организирали досега, имайки предвид нивото на отборите участници в турнира", коментира Петър Алексиев, председател на ДФК "Звездичка".

Церемонията по награждаването на всички отбори ще се проведе  "Звездичка АРЕНА" в неделя в 13.00 часа.

По традиция националните турнири " Футболни Звезди на България" са под Патронажа на Кмета на град Бургас Димитър Николов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 19


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).