Локо на Кириякос Георгиу падна от ЦСКА и вече 7 поредни мача е без успех

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:09 / 26.11.2018
2826
Локомотив Пловдив отстъпи с 0:2 на ЦСКА-София в мач от 14-ия кръг на Елитната група до 17 години. Срещата се игра на изкуствения терен на Лаута. Гостите откриха в края на първото полувреме след грешка на Илия Смилянов. В самия край на полувремето Янко Неданов изпусна положение.

През втората част темпото на игра се ускори, последваха атаки и от двата отбора. Илия Смилянов в 72-та минута бе изведен сам срещу вратаря, но топката мина на сантиметри от гредата. Даниел Димитров засече топката с глава след центриране от корнер, но над напречната греда.

ЦСКА имаше 2 опасни положения, които вратарят на Локомотив Кристиян Томов спаси. В 82-ата минута "червените“ вкараха втория си гол, след фаул.

Така черно-белите, водени от треньора Кириякос Георгиу, продължиха негативната си серия и вече 7 поредни срещи нямат победа - 6 загуби и 1 равенство.

Следващата неделя Локомотив гостува на Черно море във Варна, като това ще е последен мач за този полусезон.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).